Juntament amb el reg i tallar la gespa, la neteja de males herbes és una de les tasques que ens dóna més feina en el nostre jardí o hort.

Els mesos de primavera i estiu és el moment on es poden descontrolar més, 9 Jardí t’ofereix diferents herbicides molt eficaços, segons les teves necessitats (cultiu ecològic o jardí ornamental).

  • Herbicida total

Es tracta d’un herbicida concentrat en líquid no selectiu, és a dir d’ampli espectre, per al control de males herbes en el jardí. S’usa per a l’eliminació de tot tipus de males herbes del jardí, senderes, marges de camins, séquies. Si s’usa en el jardí, s’ha d’anar amb compte no ruixar les zones verdes, sanes i plantes que es vulguin conservar.

  • Herbicida selectiu (longbow)

Són aquells herbicides que respectant el cultiu indicat eliminen les herbes indesitjades, o almenys, un tipus d’elles. El més habitual en aquest tipus d’herbicides és per tractar la gespa, deixant-la viva i matant les gramínies i la fulla ampla.

  • Herbicida natural

Herbicida selectiu de post-emergència. Neteja la prada de males herbes respectant la gespa i plantes establertes. La mescla de 4 ingredients actius proporciona una excel·lent eficàcia contra totes les males herbes de fulla ampla.

herbicidas-huerto