Horari: Dissabte 24 de febrer de 2018 de 16:00 a 18:00 de la tarda

Lloc: Centre de jardineria 9 JARDI

Impartit per: Marco Sangiorgio, responsable dels vivers Arboreco.

Inscripcions: 972 58 10 93, o a info@9jardi.com

Taller totalment gratuït.

Continuant amb el nostre cicle de tallers, encetem aquest any 2018 amb un taller per aprendre a fer empelts.

L’empelt és un mètode de propagació artificial vegetativa en el qual una porció de teixit procedent d’una planta s’uneix sobre una altra ja arrelada. D’aquesta manera, l’empelt es nodreix de la planta arrelada i acaba creixent com una de sola. Fer empelts és mètode molt utilitzat, tant en jardineria com en fructicultura, per a aconseguir el desenvolupament ràpid i vigorós de plantes que normalment són de reproducció per llavor lenta i poc segura. Aprendrem a escollir les plantes que serviran  de patró o peu, per formar per la part baixa (arrels i part del tronc) i seleccionar quines parts de la planta seran més útils desenvolupar l’estructura de branques amb les flors i fruits.

El taller es farà una part teòrica i una part pràctica, on podrem aprendre de primera mà les tècniques per fer empelts i així saber conservar varietats de fruiters o plantes ornamentals que es poden perdre.

c41e78f943f9731849cc7ba1a6319c0c