Horari: Dissabte 2 de juny de 2018 de 16:00 a 18:00 de la tarda

Lloc: Centre de jardineria 9 JARDI

Impartit per: Meritxell Palmada, autora del llibre Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans.

Inscripcions: 972 58 10 93, o a info@9jardi.com

Taller totalment gratuït.


En la xerrada que us presentem per aquest mes juny, volem donar resposta a la gran quantitat de preguntes que surgeixen a l’hora de escollir les plantes per elaborar la ratafia. Ens trobem al bell mig de la primavera, el temps ideal per la recol·lecció de les plantes per elaborar la ratafia.

La Meritxell Palmada, autora del llibre “Manual fàcil per fer ratafia i altres licors casolans”, ens explicarà els seus coneixements, ens ajudarà a descobrir plantes que potser no esteu utilitzant i ens ensenyarà noves maneres de fer la ratafia o bé millorar-la.

En el llibre escrit per la Meritxell hi trobareu la vella saviesa d’aquells que han ensenyat a fer ratafia i també una bona excusa per voltar pel nostre país i poder conèixer gent que comparteix la vostra afició i la vostra satisfacció de contribuir a què continu.

 

00106510921379____1__640x640