Leafsnap, una aplicació per identificar les plantes

Leafsnap, una aplicació per identificar les plantes

Quantes vegades has anat caminant per la muntanya i has trobat una planta que no reconeixies ? Segur que moltes ! Doncs bé , això ja no ha de passar-te mai més gràcies al teu estimat mòbil , sempre que tinguis un smartphone . I és que hi ha una aplicació que els farà la vida més fàcil a tots els amants de les plantes .

Es tracta d’ LeafSnap , una aplicació capaç de reconèixer una planta després de l’anàlisi de la forma de les seves fulles . Al principi creada per a iPhone , aquesta aplicació permet identificar les dades després de registrar la forma d’una de les fulles de la planta per la qual estem interessats , comparant-les amb les existents en la seva base de dades . Vols conèixer més detalls sobre LeafSnap ?

 

Com funciona

LeafSnap ha estat desenvolupada pels investigadors Columbia University , University of Maryland i The Smithsonian Institution . L’aplicació utilitza un programari de reconeixement visual per identificar espècies d’arbres a partir d’una fotografia realitzada pel teu propi mòbil d’alguna de les seves fulles . A més , l’app inclou eina de geolocalització que permeten fer una referència geogràfica dels arbres .

Un munt d’informació sobre la teva planta

A partir del full obtindràs al mòbil informació completa sobre l’arbre o planta , com els llocs on creix , les èpoques de floració i les fotos dels seus fruits i llavors. A més , l’aplicació conté belles imatges d’alta resolució de fulles , flors , fruits , llavors i escorça .

En el cas que LeafSnap no trobi la planta et proporciona una llista amb altres semblants . També permet afegir etiquetes dels arbres que hi hagis recol · lectat . És totalment gratuït en Android i Apple .

LeafSnap-una-aplicacion-para-identificar-las-plantas19 JARDÍ
0