Protegeix les teves mascotes dels paràsits

Protegeix les teves mascotes dels paràsits

L’estiu ja és aquí i durant aquesta època arriben les activitats a l’aire lliure, les acampades, el senderisme i les excursions al costat de rius i llacs. Però també amb aquesta estació de diversió i relaxació arriben les plagues típiques d’estiu.Puces, paparres i mosquits són les plagues que nosaltres i les nostres mascotes hem de lluitar.

Vine al 9Jardí on trobaràs una àmplia gamma de productes especialitzats en la prevenció de plagues de la teva mascota.

PRODUCTE RECOMENAT:

T’oferim i et recomenem el collar antiparacitari scalibor. El primer collar del mercat que protegeix al seu gos dels mosquits del gènere flebotomo (mosquit que pot ser portador de lismaniosis), paparres i puces durant un període de 6 mesos.

collar_scalibor_para_perros9 JARDÍ
0