ATENTS! Taller de Kokedama

Dissabte 26 de gener de 2019
de 16:00 a 18:00 de la tarda

T’agradaria aprendre a fer un kokedama? Que no saps què és un kokedama?

El kokedama són una tècnica japonesa que consisteix en plantar en una bola de molsa  una planta. La paraula kokedama significa literalment “bola de molsa”, koke “molsa”, dama “bola”. Aquesta tècnica mil·lenària prové de la Xina, més tard ens va introduir al Japó, d’on fa uns 500 anys va néixer la variant que ha arribat fins avui en la què es va deixar d’usar cap mena de test. Aquesta tècnica de cultiu no usa cap artifici de jardineria i sempre es busca la convivència entre l’estètica i l’ecologia

En aquest taller us proporcionarem tot els materials necessaris i la tècnica per a l’elaboració del vostre kokedama que us podreu emportar a casa vostra. Serà un taller molt dinàmic i totalment personalitzat que de ben segur no us defraudarà.

Lloc: Centre de jardineria 9 JARDI

Impartit per: Mercè Solé i Isabel Rico de Les Marietes Paisatgisme

Més info a: 972581093 / info@9jardi.com

Preu: 12 euros. Inclou tot el material necessari.

boto

 

 

 

Places limitades a 15 persones

 

Kokedama-Blog-Header

d0