XERRADA: La dignitat de l’arbre. Cal podar els arbres?

CAL PODAR ELS ARBRES? COM PODAR BÉ ELS ARBRES. DIA 1 DE FEBRER

Comencem el cicle de tallers i xerrades del 2020 amb una interessant xerrada sobre els arbres: Cal podar els arbres? I si cal fer algun tipus de poda, és molt important saber com fer bé aquesta poda respectant al màxim la naturalesa de l’arbre. En aquesta xerrada, veurem des d’un altre punt de vista, molt més respectuós amb la natura, com tractar i podar els arbres que tenim al jardí o als nostres pobles i ciutats.

Durant la xerrada també es farà la presentació del llibre La dignitat de l’arbre, un llibre que vol ensenyar a tractar amb respecte els arbres i els boscos. En el llibre es poden trobar tant aspectes tècnics i coneixements per tractar els arbres amb sensibilitat i respecte, com aspectes ètics, funcionals i culturals que expliquen la relació dels éssers humans amb els arbres, els éssers vius amb més memòria de la Terra.

Impartirà la xerrada en Pere Martínez, autor del llibre La dignitat de l’arbre.

  • Dia: dissabte 1 de febrer de 2020
  • Hora: de 11:00 a 12:30 del matí
  • Lloc: centre de jardineria 9Jardí
  • Preu: Gratuït 
  • Inscripcions (places limitades): Al centre de jardineria /info@9jardi.com / 972 58 10 93

 

 0