TALLER DE JARDINERIA BÀSICA

La jardineria és un art aplicat a utilitzar els elements vegetals i constructius per tal de donar a les persones una sensació estètica i plaent.

En el taller que hem programat, aprendreu els conceptes bàsics de la jardineria, escollir bé les plantes, la plantació, la poda, l’adob, el reg i el control de plagues i les malalties. Sempre pensant en buscar l’equilibri entre la sostenibilitat, la funcionalitat i l’estètica.
La jardineria permet a les persones estar en contacte amb la natura i això comporta uns grans beneficis per a la salut, repercuteix positivament en la salut mental i física de les persones, redueix l’estrès, millora la capacitat de memòria i aprenentatge, augmenta l’autoestima, reforça el nostre sistema immunològic, ajuda a dormir millor i a més a més ens ajuda a posar-nos en forma.

Impartirà el taller en Quim Llovera, tècnic agrícola amb postgrau jardineria i paisatgisme.

No te’l pots perdre!

  • Dia: dissabte 29 de febrer de 2020
  • Hora: de 11:00 a 12:30 del matí
  • Lloc: centre de jardineria 9Jardí
  • Preu: Gratuït 
  • Inscripcions (places limitades): Al centre de jardineria /info@9jardi.com / 972 58 10 93


0