9 Jardí col·labora amb Plant for the Plante

9 Jardí col·labora amb la iniciativa de Plant for the Planet. Repoblant el planeta d’arbres.

La iniciativa Plant for the Planet va començar el seu camí en 2007 quan Félix Finkbeiner, un nen alemany de nou anys va presentar un treball escolar sobre el canvi climàtic.
Des de 2014 Plant for the Planet treballa a Espanya i ja s’han format més de 3.000 nens, nenes i joves amb les nostres Acadèmies.

Actualment treballen amb dos objectius:
Desenvolupar la xarxa d’Ambaixadors/es per la Justícia Climàtica a Espanya
Aconseguir que empreses i institucions siguin neutres en emissions de carboni ajudant a plantar un trilió d’arbres a tot el món.


Missió: Identifiquem, capacitem i acompanyem a llarg termini a nens/as i joves espanyols que s’enfronten a la crisi climàtica global: els Ambaixadors/as Plant for the Planet. Creem el marc perquè es relacionin entre si, s’inspirin els uns als altres i es converteixin en oradors segurs de si mateixos i multiplicadors independents compromesos amb el seu futur.


Visió: Aspirem a ser l’organització líder entre nens, nenes i joves espanyols en la lluita per la supervivència a llarg termini del nostre planeta apoderant-los com a Ambaixadors/as per la Justícia Climàtica i que exerceixin influència decisiva sobre els responsables de la presa de decisions en política i negocis a nivell global, promovent la plantació massiva d’arbres com a reserves efectives de carboni.


planet0