Girona temps de Flors del 8 al 16 de maig

9 Jardí proveïdor oficial de plantes pel Girona Temps de Flors 2021

“Girona, Temps de Flors. A cel obert” presenta enguany 92 projectes en 83 espais exteriors i emblemàtics de la ciutat. L’esdeveniment, que se celebrarà del 8 al 16 de maig, comptarà amb controls d’aforament i mesures de seguretat per la COVID-19, i arribarà a nou barris: Barri Vell, Carme, Mercadal, Eixample, Sant Daniel, Fontajau, Devesa, Sant Narcís i Santa Eugènia.

La mostra floral presenta enguany un format “a cel obert”, una nova proposta que vol garantir la salut pública de l’esdeveniment, esponjant la instal·lació dels projectes i fent partícips altres barris del municipi. Alhora també es pretén dinamitzar l’activitat comercial i econòmica molt afectada per la pandèmia. S’han conservat els espais exteriors originals de la mostra i s’han afegit nous indrets a altres punts de la ciutat a través dels principals eixos comercials i de les zones verdes urbanes i periurbanes. L’horari per visitar els projectes, que estaran ubicats únicament en espais exteriors, serà de les 10 a les 21 h.

Per tal de descobrir tots els projectes escampats per la ciutat, es proposen quatre itineraris a fer a peu o en bicicleta. La primera ruta engloba els espais expositius del Barri Vell, Sant Daniel i Mercadal; la segona, els de Fontajau i la Devesa; la tercera, els de Santa Eugènia i Sant Narcís; i la quarta, els de l’Eixample i Carme.

 0