Rates i ratolins a casa?

Sospites que hi ha algun rosegador rondant per la teva casa?

Si creus o saps amb certesa que hi ha rates o ratolins a la teva casa, oficina, o qualsevol lloc que freqüentis és important prendre mesures a partir que es veuen els primers símptomes. A vegades, veiem pistes com a femta de rates o sentim sorolls a les golfes o el soterrani, però és difícil saber si es tracta d’un sol rosegador o de més.

Al 9 Jardí disposem dels millors tractaments contra rates i ratolins, perquè acabis d’una vegada per sempre amb la plaga de rosegadors. Entre ells trobarem tractaments que contenen químics com raticides i altres completament lliures de tòxics com les trampes. Cada tractament és eficaç depenent de la grandària del lloc i de l’estesa que estigui la plaga. Consulta als professionals del 9 Jardí.

 0