Com regar quan anem de vacances?

Quan és estiu, estem esperant els dies de vacances, en què podem anar a la platja o l’assossec del camp en companyia dels nostres. No obstant això, deixar la nostra llar durant un llarg període de temps també implica desatendre les plantes. Per començar, no cal preocupar-se’n si l’escapada és curta (una setmana), els nostres exemplars aguantaran bé un abandó temporal. Si les vacances són més perllongades, podem recórrer a diferents mètodes que t’oferim al 9 Jardí.

  • Hidrojardineres i testos auto reg

image_1_preview

  • Con ceràmic (s’adapta a ampolles de plàstic d’1’5l. o amb sistema de dipòsit incorporat)

riego-vacaciones-cono-ceramico-balcones-x4-h005-aquaflex-D_NQ_NP_567901-MLA20430472716_092015-F

  • Hidrogel o aigua gelatinitzada.

riego-en-vacaciones-gel-aquaplant-complet-150ml

  • Programadors

25_1_530

 0