Venda online de fauna beneficiosa pel jardí

Un hort o un jardí constitueix un ecosistema a petita escala que acull una sorprenent varietat d’espècies de tota mena. Des de l’invisible microorganisme del sòl fins a la frondosa tomaquera, totes les espècies desenvolupen un paper biològic important i es troben estretament connectades entre si.

Avui dia, el desenvolupament de solucions respectuoses amb el medi ambient que alhora siguin eficients i per damunt de tot sostenibles, ha deixat de ser plus per passar a ser una necessitat a la nostra societat. Més encara quan es tracta de controlar plagues als nostres entorns més propers, com podria ser l’hort que proveeix d’aliment la nostra família. FAUNATUR posa a les mans la possibilitat de fer un control totalment ecològic de les plagues que habitualment assolen horts i jardins, mitjançant l’ús de fauna auxiliar: els enemics naturals de les plagues que protegeixen les plantes de forma natural.

ENVIAMENT A DOMICILI A TOTA LA PENÍNSULA I BALEARS

 9 JARDÍ
0